elenaileana (elenaileana) wrote,
elenaileana
elenaileana

Fasole verde cu usturoi si rosii

Daca aveti la indemana legumele congelate ( pastai de fasole verde), bulionul de casa si carnea deja congelata, puteti face repede aceasta mancare.

Ingrediente: fasole verde pastai ( am folosit congelata de noi), pasta de rosii, usturoi, ulei de masline, marar, soriz (orice alta cereala/pseudocereala), carnati ( am folosit de casa insa puteti adauga orice fel de carne deja gatita).



Iata reteta
1. Spalati bine sorizul in apa si lasati-l la inmuiat o noapte. Il spalati din nou dimineata si fierbeti aproximativ 30 minute. Deoarece sorizul (chiar inmuiat 12h) are nevoie de un timp de fierbere mai mare, nu puteti gati in acelasi timp sorizul si legumele, s-ar inmuia prea tare pastaile, ar deveni un pilaf.

2. Gatiti la abur fasolea verde, minim 15 minute sau pana se inmoaie pastaia.
Daca fasolea este la borcan e deja gatita, sariti peste pasul in care o pregatiti la abur.

3. Curatati usturoiul si zdrobiti-l.

4. Adaugati in tigaie fasolea gatita, usturoiul, putin ulei, pasta de rosii si tineti cateva minute pe foc pana se combina placut ingredientele.

Asezati in farfurie si adaugati marar. Noi am servit alaturi de carnati facuti in casa si preparati pe gratar.Carnatii au fost congelati si i-am gatit in acelasi timp in care am pregatit legumele.


Pofta buna!
Ne vedem pe Fb pe Dieta de rotatie!
Tags: fasole verde, fel principal
Subscribe

Posts from This Journal “fel principal” Tag

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 0 comments