elenaileana (elenaileana) wrote,
elenaileana
elenaileana

Am scăpat de scărpinat cu metode alternative la Transilvania Healing

Dupa cateva zile de la finalizarea terapiilor Vitalfeld facute la clinica Transilvania Healing Center www.transilvaniahealing.ro in perioada 19-23 iunie, Ileana nu s-a mai scărpinat noaptea. Si nici ziua. A mai avut reactii cutanate pe o obraji insa extrem de rar. Pentru mine asta inseamna enorm. Am zis mereu ca pot trai cu alergiile insa nu mai rezistam sa vad ca orice am face sa o ajutam, Ileana se scărpina noaptea.

Inainte de Cluj am fost la mare, am crezut ca marea o va ajuta iar insa a dormit extrem de prost noaptea de la scărpinat, se trezea buimacă asa ca si eu eram năucita. Ajunsesem sa nu-mi mai dau seama de ce se scărpina, nici acum nu stiu daca nu era un factor extern ( acarieni, vreo planta, ceva de mancat) ori obișnuita din ultimii ani.
La Cluj s-a întâmplat ceva. Dupa prima terapie, in dimineata următoare am vazut ca pielea de pe picioare era mult mai catifelată. Am crezut ca mi se pare, imi dadusem si eu cu o crema faina de la Neukirchen si am crezut ca simt asa pentru ca e pielea mea catifelată. In dimineata următoarea era si mai bine. L-am intrebat atunci pe dr Haldor Holesch daca au programat terapiile si pentru dermatita pentru ca eram uimita sa vad cum se îmbunătățea starea pielii de la zi la zi. Am stat atunci 5 zile la Cluj pentru Terapii si cand am plecat am luat o crema de la ei, am dat cu ea 3 zile doar pe zonele in care pielea era uscata si se scărpina si iata-ne acum dupa aproape 1 luna de la terminarea terapiilor, cu pielea perfecta. N-am mai folosit vreo crema de hidratare dupa cele 3 zile pentru ca pielea nu mai are nevoie de hidratare din exterior.

Din afara, asta inseamna: ca nu mai dam de cel putin 3 ori pe zi cu crema pentru ca nu e nevoie. Folosim timpul acesta pentru altceva.
Confortul Ilenei e altul pentru ca ajunsese sa nu mai suporte cremuiala, oricare jocuri de rol am facut si oricât am lăsat-o sa ma dea si ea pe mine cu crema.
Nu o mai mananca pielea asa ca doarme bine noaptea si are o dispoziție mai buna iar cine doarme mai bine are si mai multa pofta de mancare.

Pentru mine e o noua viata. Cine stie ce inseamna sa se scarpine copilul ani de zile, stie ce zic.

Poza cu manusile pe care le foloseam noaptea si care acum au devenit trecut.


Poza cu Ileana azi fara haine cu mâneci lungi si pantaloni lungi care erau o regula pana acum o luna.


Nu stiu ce s-a întâmplat la clinica, puteti merge la evenimentul pe care ei il vor avea saptamana viitoare, pe 27 iulie, la Cluj sa înțelegeți daca si cum va pot ajuta si pe ei. Aici este linkul si intrarea e gratuită https://web.facebook.com/events/882823941858685/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22messaging%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22attachment%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%7D%7D]%22%7D

Am ales Teansilvania Healing in speranța ca terapiile lor alternative o pot ajuta pe Ileana sa se vindece mai repede si ma bucur ca m-am lăsat împinsă de la spate de prietene sa merg sa incercam, ca Larisa si Ani au stat cu mine sa ma convingă sa merg, ca soțul meu a zis sa mergem. Eram foarte neîncrezătoare pentru ca imi setasem creierul sa asteptam ani de zile pana Ileana va avea o viata normala.
Glumim ca mi-au îmbunătățit si mie energia cat am stat la Terapii cu ea.
Cert e ca sunt alt om de atunci.

Pentru cine e nou pe blog, va spun ca Ileana a fost diagnosticata la 4 luni cu o dermatita exudativa forma severa pe care nu am putut sa o rezolvam in tara. La 1 an si 7 luni am mers in Germania la Spezialklinik Neukirchen unde starea Ilenei s-a îmbunătățit major, au fost doar progrese de atunci. Inainte se scărpina in continuu zi si noapte, dupa Neukirchen se scărpina doar noaptea, o parte din noapte. Progresele de la Neukirchen au fost imense si au fost bazate pe identificarea corecta a cauzelor si pe Dieta de rotatie pe care ne-au dat-o pentru Ileana.
Am introdus multe alimente noi dupa ce am venit din Germania. Ileana a inceput sa crească dupa ce stagnase 1an. Ea are acum 3 ani si am ales sa mergem la Transilvania Healing pentru a accelera vindecarea si pentru ca noua ca familie ne era foarte greu sa continuam cu dieta atat de restrictiva. La 1 an si 7 luni avea ige specifice 2500 si alergii ige specifice la toate alimentele testate la clinica. Era deci o situatie foarte complicata.

Acum continuam cu dieta de rotatie si testam alimente noi la care e posibil sa fi trecut alergiile dupa terapiile complementare de la Cluj.

Imi doresc sa gasiti calea voastră de vindecare, oriunde ar fi. Fiti deschiși la metodele alternative, nu fiti setați ca boala voastră n-o sa treaca vreodata. Poate asta era adevărat acum câțiva ani.

Update 12.10.2017 Suntem a 4-a oara la clinica. Starea Ilenei s-a imbuntatit treptat de la vizita din iulie.

Reiau ce am observat:
- am introdus in meniu alimente la care inainte avea reactii imediate
- reactiile alergice au fost mult diminuate in ultima perioada, putem tine foarte bine situata sub control
- am trecut peste prima raceala din istorie care nu s-a dus in bronsiolita, asta pentru noi inseamna mult de tot
- Ileana crescut bine in inaltime, dar la asta probabil au contribuit si dieta de rotatie si marea si soarele si tot ce faceam bine pana acum.
Nu am gasit inca curajul sa testez alimente puternic alergene ( cum ar fi oul( ige albus peste 50 in aprilie iar analizele din tara nu ma ajuta in sensul asta fiind foarte diferite la 2 clinci)
Am venit din nou aici sa facem o reevaluare si la sfarsitul diagnosticarii vom stii ce avem de facut in continuare.
Le multumesc ca exista si le multumesc parintilor care au scris despre ei pe net.
Tags: alergii, dermatita, haldor holesch, transilvania healing center, tratament alergii, tratament urticarie
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 0 comments